Skip to main content

Omgeving

In de omgeving

Werkelijk allerlei verschillende activiteiten zijn mogelijk op het eiland. Zowel in en op het water als op het land. In Piscadera heb je genoeg mogelijkheden om te genieten van culinaire hoogstandjes of sportieve activiteiten.

Op loopafstand is Parasasa Beach en Pirate Bay. Je kunt ook gebruik maken van de stranden bij de welbekende hotels zoals bijvoorbeeld het Marriot. Op Pirate Bay heb je twee geweldige restaurants; Tomatoes Pizza Curaçao en Pirate Bay Curaçao Beach Club and Restaurant.

Visbuffet VISSERIJ, waar je kunt genieten van de meest verse zeevruchten van het eiland, is gelegen op slechts een paar minuten van het resort.

Een 800 meter lange promenade langs de oceaan begint vlak bij de hoofdingang van het resort, ideaal om te wandelen en te fietsen. Op het eiland zijn verschillende fitnessclubs, een duikschool, verhuur van snorkeluitrusting, verhuur van SUP stand-up paddleboards, verhuur van kano's.

Twee grote supermarkten zijn op 5 minuten rijafstand, zeven dagen per week geopend. Onder andere CENTRUM Piscadera, met veel Nederlandse producten. De andere supermarkt bevindt zich in het grote SAMBIL-winkelcentrum met de onlangs geopende supermarkt van de Franse CARREFOUR-keten. 
Je vindt er echt van alles en vooral ook veel bekende merken van thuis.

Omdat Piscadera centraal op het eiland is gelegen, biedt het snelle toegang tot alle andere gebieden. De luchthaven ligt op 10 minuten rijden en naar het centrum van Willemstad is slechts 5 minuten. Een nabijgelegen bushalte is ook beschikbaar en biedt een goedkope verbinding naar de stad.

Royal Palm Resort

Het Royal Palm Resort is een rustig en goed onderhouden privéresort, grotendeels in eigendom van bewoners. Het ligt iets hoger in Piscadera en biedt een prachtig uitzicht op de oceaan en de aangelegde tuin. De toegang wordt bewaakt door 24/7 beveiliging en daarom kunt u zelfs 's nachts zonder aarzeling buiten blijven en hoeft u zich nooit zorgen te maken over uw veiligheid.

Piscadera is over het algemeen een vrij rustig en veilig gebied in vergelijking met het meer toeristische oostelijke deel van het eiland. Desondanks vindt u in de directe omgeving van het resort veel goede restaurants en bars, die bijna nooit druk zijn.

Zwembad

Even geen zin om op het strand te liggen? Dan kun je gerust terecht in en om het zwembad van het resort. Neem heerlijk wat te drinken mee en geniet van de rust.

Parkeren

Een auto huren om vanaf het vliegveld naar het appartement te rijden is natuurlijk erg handig. Je kunt ook veel gebruik maken van de auto als je van plan bent om allerlei uitstapjes op het eiland te doen. Het Resort biedt een ruime parkeerruimte aan waar je gratis kunt parkeren.

Strand

Ben je echt een zon- en strandliefhebber? Over het gehele eiland zijn prachtige goudgele stranden te vinden. Hier kun je lekker de hele dag luieren in een strandstoel of op je badhandoek en genieten van het uitzicht over zee. En vergeet natuurlijk je snorkelspullen niet!

Restaurants

In de directe omgeving van het resort vind je goede restaurants die bijna nooit druk zijn. Na een dagje relaxen op het strand kun je veelal ter plaatse heerlijk eten en  genieten van de ondergaande zon.

Supermarkt

Twee grote supermarkten zijn op 5 minuten rijafstand, zeven dagen per week geopend. Je vindt er alles en vooral veel bekende merken van thuis.

Willemstad

Naar het centrum van Willemstad op slechts 5 minuten afstand. Een nabijgelegen bushalte is ook beschikbaar en biedt een goedkope verbinding naar de stad.